badkamer,  Uncategorized

NA HET SHAMPOOBLOKJE: CONDITIONER BLOKJE

Zoals beloofd in mijn blog over het shampooblokje, ging ik ook de conditioner versie eens uittesten. Met het nieuwe jaar, is dit eindelijk gebeurd. Ik heb de laatste maanden niet veel meer gepost, want het was wat druk, maar ik doe mijn best om jullie op de hoogte te houden van mijn nieuwe initiatieven! 😉 En dat doe ik met heel veel plezier.

Welk blokje heb ik gebruikt?

Het blokje dat ik testte is van “helemaal Shea” en voor alle haartypes. Ben ik er tevreden over? JA. Het eerste wat mijn aandacht trok, was de zalige geur. Maar om te slagen, moet het ook nog zijn werk doen.

Hoe gebruik je het?

Je gebruikt het blokje net zoals de shampoo, je wrijft/masseert het in de toppen van je haar na het wassen, een minuutje of twee wachten en uitspoelen maar. Voor mij werkte dit blokje perfect. Ik heb geen moeilijk krullend haar, dus heb ik ook geen zware conditioner nodig. Deze is licht en doet wat het moet doen. Ik verkies om de conditioner een minuutje langer te laten inwerken dan de vloeibare, want het voelt gewoon beter aan. Maar dit is persoonlijk.

flowergirl helen b helemaal shea solid conditioner

Nog leuke weetjes en reacties over (dit) conditioner blokje

  • Ik las al enkele reviews van mensen met zwaar/krullend haar en voor hen werkte dit blokje beter dan vloeibare conditioner. Andere mensen zeggen ook dat dit de enige conditioner is die écht werkt voor hun haar om het doorkambaar en zacht te maken.
  • Voor andere mensen werkte dit blokje minder omdat ze vonden dat deze een soort van laagje achterlaat. Deze reactie kwam ik ongeveer vijf keer tegen. Dus er zijn veel meer positieve dan negatieve ervaringen.
  • Volgens het merk “helemaal Shea” staat 1 blokje gelijk aan 3 flessen. Dat kan ik zeker geloven als ik andere reviews lees. Zelf heb ik het nog maar drie keer gebruikt dus kan ik nog niet zeggen hoe lang hij bij mij meegaat (maar hij ziet er nog hetzelfde uit).

Ik kocht de mijne in zondermeer in Kortrijk voor 12,95 euro. Op deze link van het merk, vind je alle verkooppunten in België en omstreken terug.

Heb je zelf een andere ervaring of een vraag? Laat deze gerust hieronder achter!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

like & follow my blog