omlagfoto: Helena met tweedehandskleren van de kringloopwinkel
kleren,  summerproof

DUURZAME KLEREN + MIJN FAVORIETEN #VLOG1

Ik ga naar de kringloopwinkel en neem mee….

Duurzame kledij is dringend nodig. Daarom neem ik je mee naar de kringloopwinkel en toon ik jou mijn favoriete tweedehands kleren.

Als je kleren tweedehands koopt in rommelmarkten of in tweedehandswinkels, geef je de kledij een 2e leven. Je doet niet mee de doldraaiende kledingindustrie. Die verbruikt veel water, er is veel kinderarbeid aanwezig… om dan nog maar van het transport te zwijgen.

Er wordt altijd maar kleding bijgemaakt, dus we hebben er eigenlijk op overschot. Recycleer, koop tweedehands en zo kom je veel uniekere kleren tegen dan wat er in de winkels ligt. Hoe vaak zie je niet dat mensen dezelfde kleren dragen? Ik heb dat al vaak gezien alleszins. Met tweedehandskleren kom je dit niet tegen. Be unique!

Give me a thumb up!

Oh ja! Ik geef je de blog van een vriendin van mij mee. Op always be thrifthing vind je (binnenkort) alles omtrent duurzame kledij! Go check it out.

Groetjes

Helena


4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

like & follow my blog